tisdag 8 juni 2010

Öroninflammation. Dag 7.


Sebastian har klagat på ont i örat ngn dag och imorse vaknade han tidigt för att det blev för jobbigt med värken. När han gick och satte sig på takterassen i morses så tog han denna bilden. Ingen feber så öroninflammationen kanske kunde värkt ut av sig självt. Men synd om det blir värre och han inte kan vara med och snorkla ordentligt.

Såg på kartan var det låg apotek och sjukstuga så vi åkte dit. Tror att vi var på apoteket=) Hon drog i örat och lyste med en ficklampa. Han sa aj och så skrev hon ut 3 sorters tabl och ett par droppar. Hon sa att han inte fick äta seafood, varför fattade vi inte men han är ju inte den som älskar det ändå....

En hund som hållt sig i närheten ett par dagar hade i morse flyttat sig till utanför vår sovrumsdörr. Väldigt vänlig och håller sig utanför huset utan att man behöver säga till. Jag kallar honom Baloo. Jeab (hon som vi boka taxi igenom) sa att han ofta är här när det flyttar in ngn här. Han är fin i hullet och ser hälsosam ut =) Men vi ger honom inget mer än vatten.

5 kommentarer:

  1. Ser att ni har det bra! Stackars dig Basti, men det går ju snabbt över med thaimeducin ;)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Stackars Sebastian, hoppas han blir bättre av
    medicinen, vad det nu kan vara. Baloo ser ut att trivas, känner väl att den är en familj som gillar hundar.
    Jag säger inget till Bror så slipper han bli avundsjuk.
    Kramar Mormor

    SvaraRadera
  3. Åh vad bra.. (av erfarenhet vet man ju att det brukar va bra fart i de där tabletterna) då kan han snart va med och bada..
    puss från faster och jonas...

    SvaraRadera
  4. Vad konstigt att du har en hund omkring dig jess =) //Åsa

    SvaraRadera
  5. Hejsan!!!
    Stackar Sebbe.... men det ser ut som han har fått en riktig hästekur så han blir nog bra snart ;))

    Kram Yvonne

    SvaraRadera