torsdag 10 juni 2010

Dag 8. Marknadsdagen

Hannes på onsdags- marknad
Under: Glad trio på resturang KAEW



Hej
Imorgon åker vi till Koh Tao. Vi väntar nog in den dagen lite för det händer inte direkt något spännande och vi åker inte på utflykter. Onsdagsmarknaden som vi var på innehöll mängder med frukt och grönsaker. Lite kläder och lite akvariefisk. Jätteroligt ställe att vara på och vi köpte lite kläder och varma majskolvar som smakade smaskens. Drickorna vi köpte hällde tanten i små påsar för att få behålla panten =) Hannes och Sebbe köpte sockervadd!! Är någon förvånad?? NOT! Vi har träffat en liten familj som vi var hos igår. Stannade tills mitt i natten. Vi var även och åt med dem i middags och ska iväg nu med. Jätte fin familj. Våra killar går fint ihop med deras 2.5 åring.
Han ville sova hos oss igår tills idag. Jag försökte på alla vis att avfärda honom men det var stört omöjligt. Han var flyförbannad och ville inte alls stanna hos sin mamma och pappa. Men han sov länge imorse och det första han frågade när han vaknade var om han kunde få åka till sina kompisar. =)


Jessica försöker att förklara önskad styrka på sin mat.... Hon klarar betydligt hetare saker här om man jämför med hemma!! Det e jätteroligt..


// Dan

4 kommentarer:

  1. Nu har ni vant er va! Ser så himla skönt ut, o nu e ni inte röda längre utan bruuuna, så där fint gyllenbruna. Ja e inte avundsjuk!! inte alls. Suck. Här hemma e de 17 grader o lite blåsigt o i morgon ska de regna. Hur går de me öroninfl.o mediciner.Bra hoppas jag. Apropå seafood så steker vi småmakrill så ofta vi hinner. Med färskpotatis o mycke dill!!! Inte helt fel de heller. Hälsningar Inger R.

    SvaraRadera
  2. You`ve got mail!

    SvaraRadera
  3. Det ser så jäkla mysigt ut.
    Kunde ni inte betalat för panten och tagit med burken.

    Hoppas ni har det rikigt bra, (det har ni säkert) =)

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni får en trevlig utflykt! Guud vad bruna ni har blivit redan, här är det svinkallt.



    Kia & Tobbe

    SvaraRadera