lördag 5 juni 2010

Dag 2 bilder.

Hej alla därhemma.

Idag har det varit varmt och fuktigt men vi sov till 7-7.30 så det känns som om vi kommit in i rytmen ganska bra. Hannes var den som vi fick väcka. Åt vattenmelon och smörgås med stekt ägg och kaffe som vi köpt men det var färdigblandat med mjölk och mängder med socker.... Urk.

Vi solade lite och snorklade i poolen, hade dyktävling m m. Gick och plockade fina snäckor på stranden och tog en strandpromenad till lunchrestaurangen The Veranda. Värsta lyxstället. De passade upp på oss jättemycket. Låg mitt på en kokosnötsodling. Inte mycket folk här alls, har inte sett mer än en kanske 8 svenskar?




Åkte sedan på en tur med Marias moppe, vilket Sebbe berättat om.

Badade och dök i havet, hittade eremitkräftor. Barnen är jätteduktiga med simfötter och cyklop. Långgrunt och inte mycket vågor.




Badtemp i havet.

Senare gick vi till Jacks beach resort. Supergod mat. Vi åt bläckfisk, nötkött , vegetariskt och kyckling oc h det var kanon. Hela middagen gick på 750 Bath, vilket är ca 190 svenska och då är nog detta bland det dyraste i byn. Detta och The Veranda. Ska prova de andra små hålen också när vi blir lite varma i kläderna.=)

Vi gjorde en tabbe och tog strandvägen som vi fick vada och klättra lite, när vi skulle hem var det kolmörkt och klart läskigare..... Men det gick bra med modiga män och pojkar. Hannes somnade på restaurangen så han missade äventyret.

Avslutade nu med ett dopp i poolen och dusch på altanen.



//Jessica

9 kommentarer:

  1. Verkar vara helmysigt, men puh va varmt. Tur ni inte gick vilse i natten. Längtar hela tiden att få nytt ifrån er.
    Kram Mormor

    SvaraRadera
  2. Men herregud, är Hannes fortfarande kvar på restaurangen ;o)

    SvaraRadera
  3. kul vad gjorde ni sedan?

    SvaraRadera
  4. om ni inte väckte/väcker honom tycker jag ni e ganska taskiga ;)))))D

    SvaraRadera
  5. ha,ha,ha,vi va också och bada men det var nog bara 3 grader;;;;)))))))

    SvaraRadera
  6. Medans vi badar så ramlar Harry i o doppar sig.Och Adrian o Liam ville doppa sig men de ångrade sig nästan varje gång.Men till slut så doppade sig vi allihopa, utom mamma för hon ville inte bada. Längre bort var det grunt och mycket varmare...

    SvaraRadera
  7. Vad härligt ni har det! Kul att läsa om era bravader. Fortsätt ha det gott! Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. gud vad söt den första bilden är :))

    SvaraRadera