tisdag 8 juni 2010

Dag 6.





Idag har vi inte bestämt oss för att göra någonting mer än att äta bada och sola=)

Solen steker och det är 35 grader i vattnet, i luften i skuggan och 35 grader i poolen. Åt lunch på Jacks idag och jag åt kyckling med cashewnötter, jättegott. Träffade familjen som vi träffade häromdagen. Hon är ursprungligen från Vänersborg men bor i Göteborg numera, världen är liten.....



Vi ska ta följe med henne imorgon på onsdagsmarknaden. De var där förra veckan, varit här en vecka längre än oss. Har även beställt taxi och katamaran till Koh Tao. Så på fredagsmorgon kl 9.30 kommer de och hämtar oss för vidare färd.

Den här bilden är till dig Liam, vet att du skulle älskat att kolla på ödlorna som sitter på väggarna överallt och äter mygg och annat knott. Jättegulliga.

Ni vet väl om att ni kan klicka på bilderna för att se dom lite större.

//jessica

4 kommentarer:

  1. Väntar på att få höra om onsdagsmarknaden, kanske hittar ni något bra. Idag saknar vi solen här i Vargön, annars är det sig likt.
    Kram Mormor

    SvaraRadera
  2. johanna söderblom8 juni 2010 kl. 07:02

    Vad underbart ni verkar ha det, och kul att kunna följa er här!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Åhh, jag längtar efter att komma hem ifrån Stockholm o visa Liam bilden... se om ni kan ta en närmre bild, så kan vi se vad det är för en ödla... ;o)

    Säger som mamsen, det ska bli kul att se vad ni tycker om marknaden, och jag ser fram empt en massa bilder från fredagstrippen!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj vad tiden går fort ni har ju hunnit med massor :) Det ser ju helt underbart ut!!! Man blir riktigt sugen på att åka :) Ha det så jätte skönt!! Jag lär åter komma snart.
    Kramiz
    Sissi

    SvaraRadera