söndag 6 juni 2010


Hej
Startade dagen med att jag och Sebbe stack ut å letade frukost. Byn är utsträckt på 2 mil småvägar, inte småvägar som hemma utan här e det som en liten cykelväg. Bilder på dem kommer senare.
Sen stack vi hem och åt frulle med massa frukt och bröd som vi sparat från den dagen vi kom. Det finns inte bröd att köpa förutom formfranska som ibland är färgat i rosa och grön färg. Inget vi köpt alltså. Sen badade vi till 2 och efter det stack vi till vårt nya favvoställe. Kanonmat, kanske lite dyrare men man kan äta allt på tallriken =)

Efter maten åkte vi till ett massageställe tillika frisör Jag och Sebbe blev rakade på huvudet och mig rakade hon i ansiktet med kniv. Gulp!!
Jessica fick en oljemassage för 300 bath. Vet inte när man ska pruta så det gör vi inte än. Men bada kan vi så det gör vi helatiden....

// Dan

6 kommentarer:

  1. mera bilder gott folk ;o)

    SvaraRadera
  2. Fina badgrabbar, men var är resten av badarna? Det är ju i alla fall inte kallt i vattnet. Vad heter stället ni är på nu? Eller närmast större ställe?
    Ha det så gott och njut hälsar Eivor o Krister

    SvaraRadera
  3. Yepp, låter gott, som ett helt annat sorts liv. Frihet liksom,inte fel alls, tror att ni vänjer er vid detta nya sättet att leva väldigt fort. Här hemma har vart fint o soligt hela helgen men nu på kvällen e de lite kyligt, 15 grader o blåsigt, i morgon ska de bli regn o kyligt / Inger

    SvaraRadera
  4. Åh, vad gött ni verkar ha det... Superhärligt verkligen.. Jag skulle dock vilja veta vart ni är? Ni är älskade och saknade =)...
    faster

    SvaraRadera
  5. Hej allihopa! Jattekul att följa med er på resan.
    Även massage är det fasta priser på. Billigast är thaimassagen (gör även mest nytta även om det kan vara smärtsamt de första gångerna). Bra och billig thaimassage i fin miljö hittar ni i Nationalparken för 150 B/timme. Där kan man även få fotmassage för samma pris.
    Uppe i T- korsningen när ni kör genvägen finns det ett nyöppnat ställe som hade massage för 99 Baht när jag var där i april. Kolla där.
    Ett matställe som ni måste prova snart är mygghålet. Prova deras fried fish med tamarind sauce för 50 B. Helt fantastisk!! Nöng taxi och Restaurang kan ha hembakat bröd.
    Ha det fortsatt gott. Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Hoppas det var en vass egg mannen, annars blir det svid i badet hehe!!!

    SvaraRadera